Service i huset

Sthlm 01 erbjuder många olika typer av service. Vid ankomst välkomnas du av en bemannad reception som kan hjälpa dig och dina besökare. I huset finns även parkering för bil och cykel, omklädningsrum, café samt restaurang med skybar och takterrass.

  • Sthlm01

Sthlm 01 erbjuder många olika typer av service. Vid ankomst välkomnas du av en bemannad reception som kan hjälpa dig och dina besökare. I huset finns även parkering för bil och cykel, omklädningsrum, café samt restaurang med skybar och takterrass.

Reception

Vid entrén välkomnas besökarna av en bemannad reception. Värden hjälper till om besökarna skulle behöva hjälp med navigering i huset eller bokning av taxi.

Kontakt

08- 511 025 00
reception.hammarby@spacesworks.com

Öppet mån-fre: 07.30–18.00

Receptionen

Matmöjligheter

Det kommer finnas flera möjligheter att luncha och äta gott utan att behöva lämna huset. Högst upp, på 27:e våningen, hittar du Ahlboms skybar och restaurang. Här kommer du kunna äta och dricka i hög klass med Stockholms kanske bästa utsikt. Om du vill ha mer variation ligger Sthlm 04 också mycket nära med fler matmöjligheter.

Sthlm 01

Sjöstaden Skybar

Restaurang Sjöstaden Skybar ligger på 28:e våningen på 102 meters höjd och har milsvid utsikt över Stockholm. Sjöstaden Skybar ingår i samma restauranggrupp som bland annat Himlen i Skrapan på Södermalm och Restaurang Göteborg i Sjöstaden. Skybarens interiöra koncept har tydliga kopplingar till 1970-talet i modern tappning och menyn bjuder på smaker från kolgrillen och rökeriet med inspiration från södra Europa, Nord- och Sydamerika, samt Mellanöstern.

Mer i huset

Omklädnings­rum

På plan 2, bredvid cykelparkeringen, ligger ett omklädningsrum med duschar, skåp och handduksservice. Omklädningsrummet underlättar och möjliggör vardagsmotionen på väg till jobbet eller under luncherna. För att komma in används samma nyckelkort som till entréer och trapphus. Skåpen går att låsa med en sifferkod som du själv väljer och kommer att låsas upp automatiskt efter tolv timmar.

Cykel­­parkering

Det finns ett cykelrum på plan 2 som är utrustat med förvaringsskåp, torkskåp och laddningsmöjligheter för elcyklarna.

Bil­parkering

Bilparkering finns i Sthlm 04 på Kabyssgatan 8C för er hyresgäster. Garaget ligger på våningsplan 3-6 och vid garageinfarten finns en nummerplåtsavläsare som gör inkörningen smidig och enkel. Det finns gott om laddningsplatser för elbilar. Besökare hänvisas till garaget under ICA på Hammarby kajgata 10 eller en passande gatuparkering. För att få tillgång till parkeringsplats i garaget tecknas ett separat avtal, för mer information kontakta hyresvärden. 

Parkeringsgarage

Hjärtstartare finns i receptionen

I receptionen finns en liten EKG-apparat som läser hjärtrytmen och som kan ge ifrån sig en strömstöt för att starta om hjärtat vid ett plötsligt hjärtstopp. Det kan vara livsviktigt att veta om.